MyCCTV erbjuder elinstallation och kameraövervakning i Skåne.

Som företag strävar vi efter återkommande nya kunder, det är därför vi lägger stor vikt vid kundbemötande och god service genom hela uppdraget – från början till start! En viktig del för oss är att du som kund ska känna en trygghet i att anlita oss som företag och att vi håller vad vi lovar. Det finns viktiga regler för elinstallationer som man som elbolag måste följa.

Har du en nybyggd villa eller ett nytt kontor som behöver elinstallation? MyCCTV utför elinstallationer åt både privatpersoner och företag, små som stora uppdrag.

Behöver du hjälp med att sätta upp ett övervakningssystem i din villa med kamera? Önskar du ha ett övervakningssystem utomhus? Ett bra övervakningssystem ser till att ditt hus är skyddat mot inbrott och andra oförutsedda händelser.

MyCCTV erbjuder dessutom bilder och filmer med hjälp av drönare. Vi levererar fina markbilder från ovan perspektiv som du kan använda till olika ändamål! Anlita oss om du behöver en drönartjänst!

 

 

Elinstallationer i Skåne

Vem får utföra elinstallationer? Inte vem som helst så klart, då det kan vara direkt livsfarligt att utföra även de enklaste elinstallationerna på egen hand. Anlita en auktoriserad elektriker för en säker installation.
MyCCTV kan allt om elinstallationer och utför elinstallationer i nya men även i gamla anläggningar. Vi är elektriker som anpassar sig efter dina behov och inte tvärtom. Från kabeldragningar till installationer av elcentraler, vi gör allt i anläggningar upp till 1000 V växelspänning och 1500 V likspänning. 

Vi följer den svenska standarden enligt  elsäkerhetsverkets föreskrifter och vi innehaver auktorisation för lågspänning, AL

Våra kunder känner sig trygga med våra säkra ellösningar och du får professionellt utförda elinstallationer till ett bra pris.

Kontakta oss när du behöver en elektriker i Skåne. 

Kameraövervakningssystem

Vi sätter upp kamera övervakningssystem för företag och privatpersoner i Skåne. MyCCTV har varit specialister på detta i över 20 år. Genom ständiga utbildningar och forskningar på marknaden kan vi garantera att vi endast levererar förstklassiga installationer med den senaste tekniken. 

Att ha ett kameraövervakat hem ökar känslan av trygghet, och vi kan erbjuda kameraövervakningssystem utomhus och inomhus.

Vi ser till att ditt område är skyddat och att du har koll på det som är värdefullt för dig dygnet runt. 

 

Drönartjänst

Med våran drönare med 4K kamerateknik kan vi ta bilder och video från ett unikt perspektiv. 
Det ideala för dig som vill få markbilder uppifrån som vi sedan även kan skriva ut i storformat eller för dig som vill ha en filminspelning till ett speciellt evenemang. 

Kontakta oss

Behöver du en professionell elektriker för installation av el eller uppsättning av kameraövervakning?

Skicka in formuläret, vi hör av oss!

Postadress

Billesholmsvägen 4
267 40 Bjuv

Besöksadress

Södra Vägen 2
267 39 Bjuv